Urifoon

Urifoon heeft een breed assortiment kindvriendelijke plaswekkers, die u kunt huren of kopen. Draadloze plaswekkers voor meer slaapcomfort of plaswekkers met draad die voordeliger in prijs zijn. De gebruiker draagt een comfortabel sensorbroekje, dat vergelijkbaar is met een normaal onderbroekje en ook in diverse maten is te verkrijgen. Bij de eerste druppeltjes urine in het sensorbroekje gaat het alarm van de plaswekker direct af. In een reflex sluit de blaasspier, de gebruiker wordt wakker en maakt de plas op het toilet af. Door de plaswekker elke nacht te gebruiken, zal de gebruiker al na verloop van een aantal weken uit zichzelf en op tijd wakker worden.
Voor een beter en sneller genezingsproces, biedt Urifoon u standaard de mogelijkheid gebruik te maken van onze professionele persoonlijke begeleiding.

Meer info op http://www.urifoon.nl

Elther

Een wekker met een broekje. Het kind draagt een broekje met draden, die door middel van een snoer zijn verbonden met een los alarmkastje. Deze wekker is zeer geschikt voor kinderen tot een jaar of twaalf.
Een voordeel is dat het het bed niet zo snel nat word als het kind plast.

Nadeel is dat het kind last kan hebben van het snoer of het broekje. Dit geldt vooral voor kinderen die onrustig slapen.

Elther heeft inmiddels ook een nieuw type plaswekker. De Elther Nocturna. Deze bestaat uit een wekker (ontvanger) en een klein zendertje. Het zendertje kan aan de binnenkant van de boord van het broekje geklikt worden. De verbinding tussen de zender en de ontvanger is draadloos.

Meer info op http://www.elther.com/nederlands/

Sentry

Sentry plaswekker

Bijzonder gebruiksvriendelijk, licht en compact en kan als horloge, zowel links als rechts om de pols gedragen worden.

Het lange snoer van de plaswekker wordt door middel van drukknopjes aan het ondergoed bevestigd. Op het moment dat de drukknopjes nat worden reageert het alarm, om de pols, direct door middel van een luide toon en wekt het kind. Geen extra kosten voor broekjes of onderleggers.

Meer info op http://www.vanlentsystems.nl